Esküvői fotós Pécsett és Baranya megyében – szaktanácsadással

Szerencsés vagyok, mert eddig 230 pár legcsodálatosabb pillanatainak voltam a szemlélője a Nagy Napjukon, kameráimon keresztül.

01. Gyorstalpaló: Röviden, amit érdemes tudni a sikeres esküvői fotózás előkészületeiről 

02. Hasznos kreatív fotózás ötletek

Nekem az a feladatom, hogy feltárjam az igényeiteket és egészen pontosan tisztában legyek azzal, mi az, amit szeretnétek. A fotózás és videózás mellett a gondoskodás is a munkám központi része, hogy megosszam veletek az esküvőszervezési tapasztalataimat, adjak a kezetekbe egy struktúrát, hogy ne legyen szervezési baki és ebből kifolyólag ne legyetek feszültek az esküvőtök napján. Nagyon sokat számít a képanyagok hangulatán, hogy zökkenőmentes egy esküvő vagy nem! Jó előre, pontról-pontra átbeszéljük az esküvőtök napját, tanácsokat osztok meg veletek, hogy mire figyeljetek, és nemcsak a fényképezéssel, videózással kapcsolatban!

Szeretek alkotni, számomra nem egy dermesztő rutin egy újabb esküvő, hanem egy inspiráló közeg, ahol az a célom, hogy az alkotásommal Benneteket örvendeztesselek meg. Óriási erőt ad, amikor átküldöm Nektek a képeket és lelkes mondatokban köszönitek meg!

Pontosan tudom, hogy minden egyes párnak személyre szabott megoldásra van szüksége, ezért is nagyon izgalmas feladat egy újabb esküvő, mert folyamatosan új ötleteket lehet megvalósítani!

Elérhető vagyok minden nap 9 és 18 óra közt. Nagyon szívesen segítek telefonon keresztül is! A számom: 06 30 336 43 49

Amit én biztosan kínálok Nektek:

  • az esküvő teljes körű fotózása kb. 700 átadott nagyfelbontású képpel elektronikus úton átadva.
  • három, profi fényképezőgéppel megyek minden esküvőre, elkerülve annak az eshetőségét, hogy géphiba miatt probléma legyen!
  • a násznép bármely tagja kérhet fotókat akár magáról vagy a családjáról is!
  • az esküvőt követően, 10 napon belül átadok egy 200 db-os képválogatást, így nem kell heteket várni egy átfogó képcsomagra sem!

2020-tól esküvői videózásra is van lehetőség a fotózás mellett, melyet testvéremmel közösen készítünk! 

Minden esküvős párommal fotós szerződést kötök, ami tartalmazza a garanciavállalásokat és pontosan rögzítjük a feltételeket! 🙂

Ajánlatot kérni az info@sasvarijanos e-mail címen vagy a 06 30 336 43 49-es és a 06 70 251 34 29-es telefonszámon lehet. 🙂  A Facebook oldalamat itt találjátok!

Tippek, az elmúlt évtized tapasztalatai alapján ›››