Segítsünk a LIONS Háznak!

Nagyon megindító volt az a beszélgetés, amit még a tavasszal ejtettem meg Dr. Herner Ákossal, a pécsi LIONS Ház vezetőjével. Ákos csupa szív ember, látszik rajta, hogy tényleg örömmel teszi, azt amit tesz nap mint nap – a beteg gyermekek támogatását egy szülőszállás által.

Magyarország első szülőszállása a – Pécs, Mártírok útja 7-9. szám alatti – LIONS Ház a Pécsett kezelt beteg (elsősorban: daganatos) gyermekek szülei számára létesült. A családtagok a szállást a gyógykezelés teljes időtartamára térítésmentesen vehetik igénybe, így a család fennmaradó egysége és a szülői jelenlét ereje növeli a beteg gyermek biztonságérzetét és elősegíti a gyógyulás esélyét is.
A LIONS Ház fenntartását a Pécs-Normandia LIONS Club alapvetően társadalmi munkában látja el, így minden adomány hatalmas segítséget jelent és hozzájárul ahhoz, hogy a szülők a hosszas gyógykezelések alatt ingyenesen tudjanak beteg gyermekük közelében maradni, ezért határoztam el, hogy ezt a 100 x 50 cm-es vászonképet licitre bocsátom és a teljes bevételt a szülőszállásnak adományozom, hogy ezzel is hozzájáruljak a napi szintű létfenntertásukhoz. A licit induló összege 40 000 Ft.

Dr. Herner Ákos jobb oldalt és én bal oldalon, a licitre bocsátott vászonképpel.

Licitálni a licit@sasvarijanos.hu e-mail címen lehet 2019. december 20-ig, névvel, címmel, telefonszámmal. Cég esetén a céges adatokkal (cégnév, székhely, adószám) és természetesen a licit összegével lehet. A licit állásáról ezen az oldalon nyújtok folyamatos tájékoztatást. Transzparens módon a legnagyobb összeget adományozó magánszemély vagy cég, egy átadóünnepség keretében nyújtja át majd formálisan is az adományt. Utalni sem nekem, hanem a LIONS Ház számára kell, a vonatkozó jogi szabályok mentén.

A licit jelenlegi állása:

50 000 Ft