Gyakorlatorientált, egyéni, fotós képzés, kötetlen időpontokban – kezdőknek.

6 alkalom – 12 órás képzés: 98 000 Ft. Kifejezetten azoknak ajánlom ezt az oktatást, akiknek nagyon szeretnének alaposan megismerkedni saját fényképezőgépükkel és képalkotás világával, de nincs idejük vagy lehetőségük minden héten, kötött időpontokban megjelenni egy fizetős tanfolyamon. Én egyénileg foglalkozom veled, a számodra legmegfelelőbb időpontokban!

A Pécsi Tudományegyetemen szerzett 8 éves oktatói tapasztalataim és a fotózás területén eltöltött 16 év alapján állítottam össze az alábbi tematikát neked: (Amennyiben szeretnél eltérni a tematikától, mert mondjuk Téged inkább a tájfotózás vagy éppen a gyermekeid fotózása érdekel, úgy erre is van lehetőséged!)

 1. Képkészítési alapok, elmélet.
  Megtanulod, hogy mire kell figyelned egy fénykép elkészülésekor. Végignézzük a különféle fotózási műfajokat és megtanítalak arra, hogy milyen gyakori hibák fordulhatnak elő és azokat hogyan küszöböljük ki.
  Házifeladatot is kapsz, az aktív gyakorlás érdekében.
 2. Gyakorlati órák. Vezetésemmel, külsős helyszínen végigvesszük a már megismert elméleti alapok gyakorlatba ültetését. Kielemezzük az elkészült fotókat.
  Most is kapsz házifeladatot, hogy még jobban felismerd egyéni kreativitásod!
 3. A számítógépes utómunka, a Photoshop világába vezetlek be, hogy ne csak a fényképezőt tudd magabiztosan kezelni! Pontról pontra átnézzük a képszerkesztés fázisait, hogy még ütősebbek legyenek a fotóid!
  A házifeladat célja az lesz, hogy az eddig elsajátított tudás alapján szerkessz le képeket.
 4. A szabadtéri portré, páros fotózás mikéntjével ismerkedsz meg. Elmondom, hogy milyen helyszínt érdemes választanod, alanyaiddal hogyan kommunikálj, hogy minél inkább oldott légkörben tudj alkotni!
  Házi feladatként portrékat fogsz készíteni, amiket kielemzünk a következő órán!
 5. Visszatérünk a számítógépes fotószerkesztéshez, hiszen sok száz kérdésed lesz, amit érdemes pontról pontra átbeszélnünk!
 6. Megismertetlek a stúdiós fotózás gyakorlatával, a fények beállításával és az utómunkával.
  Az elkészült fényképeket pedig kidolgozzuk közösen!

A képzés ára tartalmazza a terem és a stúdióbérlés költségét is, neked azt már nem kell külön kifizetned! Az elméleti és a stúdiós oktatás pécsi helyszínen zajlik, a külsős gyakorlat pedig egyéni igénytől függően lehet a városban vagy az azt övező – fotós szempontból érdekes – helyszíneken. A tematikán és az előrehaladás sorrendjén, sebességén, egyéni kéréseid alapján bármikor tudunk változtatni! Az oktatást megrendelni az info@sasvarijanos.hu e-mail címen tudod, de telefonon mindenképpen beszéljünk előtte, hogy 100%-osan felmérjem az igényeidet. Minden hallgatóval képzési szerződést kötök, amiben rögzítjük a vállalásaimat. A befizetett összegről, természetesen számlát kapsz és a végén egy oklevelet, hogy sikeresen elvégezted a tanfolyamot! 🙂

Elérhetőségeim: info@sasvarijanos.hu, 06 30 336 43 49 vagy 06 70 251 34 29