Kérdések és válaszok

– Miért válasszalak téged?

Ha azt szeretnéd, hogy ne mesterkélt fotók készüljenek rólad, szereted a spontán pillanatokat mindenféle megjátszás nélkül, akkor nálam biztosan ezt kapod.

Sok olyan “fotós” van akik inkább csak hétvégi koca fotósok, akik egy alap kis géppel és két kit objektívvel (kit objektív: olcsó, gyenge fényerejű optikák)  tudnak csak rendelkezésre állni. Nálam ez nem így van! Ezt a szakmát űzöm 15 esztendeje, több száz rendezvényt, esküvőt, fesztivált fotóztam, a szintén százas nagyságrendű portrék mellett. Ráadásul 2008-tól 2013-ig a Pécsi Tudományegyetemen gyakorlati oktatóként fotó- és videótechnikát oktattam.

-Akkor neked ugye nem egy alap kis géped és két kit objektíved van?

Nem, dehogy! 🙂 Esküvőt, rendezvényt, portrét Canon 6D-vel, 5D mkII-vel és Canon 70D-vel fotózok. Számos, fényerős optikám van, így egészen biztosan a gyertyafény keringőt is úgy tudom megfotózni, ahogy azt te elképzelted!

-Milyen szakmai fórumokon látható, olvasható a tevékenységed?

Például a Fotoblog.hu-n, ami egy fototechnikai szaklap és a főszerkesztője vagyok! Mindemellett két fotós könyvet adtam ki barátaimmal közösen, ez a Pécsbook nevű fotóalbum, amit több mint 6000 példányban vásároltak meg!

-És az árak? 

Az ár nagyon meghatározó szempont. Van mód arra, hogy részletben fizess, vagy egyedi árat találjunk ki. Szóval: mindent meg tudunk beszélni.

-Az egyik rokonom is szeret fotózni, van egy nagy fekete gépe, olyan hosszú objektívvel. Ő is szívesen elvállalja az esküvőm fotózását. Akkor miért válasszalak téged?

Tudom, tudom, de nem győzöm hangsúlyozni, hogy például az esküvő is olyan esemény, amit csak egyszer élsz meg az életben! Szóval 5-10-20 év múlva is olyan fotókat akarsz nézegetni, amiket az amúgy tényleg jó fej, de a fotózást mélyebben nem ismerő rokon készített? Akinek az alapvető beállításokkal is meggyűlik a baja, ha nem a szép madarakat, színes virágokat, naplementét kell fotóznia kikapcsolódásként – és mindemellett nem rendelkezik alkalmas eszközparkkal? 

– Kaphatok-e kedvezményt, ha beajánllak valakinek!

Persze, természetesen! 🙂

– Csak Pécsen vállalsz fotózást?

Nem, dehogy! 🙂 Szinte bárhol, ha az a helyszín megközelíthető.

– Hogyan tudlak elérni?

Hívj fel a 06 70 251 34 29-es telefonszámon, vagy küldj e-mailt az info@sasvarijanos.hu címre, esetleg látogasd meg Facebook oldalam: https://www.facebook.com/sasvarifoto/