Fotózási csomagok a 2017-es évre

Esküvői fotózások Pécsett vagy akár országszerte:

Ha 2017 március 15-ig rendelsz esküvői csomagjaimból akkor a Nano, a Mikro és a Mini csomaghoz egy plusz jegyesfotózás is jár! A nagyobb csomagokhoz kismama és babafotózás is jár, ha megérkezik szerelmetek gyümölcse, ezek mellett egy vászonképet és kedvenc zenétekből összeállított slideshowt is átadok!

Amennyiben teljesen egyedi ajánlatot szeretnél kérni, kérlek, hívj a 06 70 251 34-es telefonszámon, vagy írj üzenetet az info@sasvarijanos.hu e-mail címre!

Nano csomag:

Magában foglalja a polgári szertartás fotózását, a közös fotózást a családtagokkal. A képek (50 db) digitális formában kerülnek retusálva, kiszintezve átadásra.

+ jegyesfotózás ha 2017 március 15-ig rendelsz!

Mikro csomag:

Magában foglalja a szertartás fényképezését (polgári és templomi), a közös fotózást a családtagokkal. A képek (100 db) digitális formában kerülnek retusálva, kiszintezve átadásra.

+ jegyesfotózás ha 2017 március 15-ig rendelsz!

Mini csomag:

Magában foglalja a szertartás fényképezését (polgári és templomi), a közös fotózást a családtagokkal (mivel kimondott kreatív fotózást a csomag nem tartalmaz, így a közös, páros képeket a szertartások és a lagzi közti időben tudjuk megejteni, ami a valóságban, általában fél óránál nem több idő) lakodalmat a menyecsketáncig. A képek (200 db) digitális formában kerülnek retusálva, kiszintezve átadásra.

+ jegyesfotózás ha 2017 március 15-ig rendelsz!

Standard csomag:

Magában foglalja a kreatív fotózást (tetszőleges időpontban, de nem az esküvő napján!) az előkészületek, a szertartás fotózását (polgári és templomi), a közös fotózást a családtagokkal, lakodalmat. A képek (420 db) digitális formában kerülnek retusálva, kiszintezve átadásra.

+ jegyesfotózás, 50 x 40-es vászonkép egy általad választott fotóból és egy a fényképekből összeállított zenés slideshow ha 2017 március 15-ig rendelsz!

Bázis csomag:

Magában foglalja a jegyesfotózást a kreatív fotózást (tetszőleges időpontban, de nem az esküvő napján!) az előkészületek fényképezését, a szertartás fotózását (polgári és templomi), a közös fotózást a családtagokkal, lakodalmat. A képek (520 db) digitális formában kerülnek retusálva, kiszintezve átadásra, továbbá egy 20 oldalas 30 x 30 cm-es fotókönyvet is tartalmaz.

+ plusz egy grátisz kismama vagy baba fotózást 20 db fényképig. 2 db 50 x 40-es vászonkép egy általad választott fotóból és egy  a fényképekből összeállított zenés slideshow ha 2017 március 15-ig rendelsz!

Full csomag:

Magában foglalja a jegyesfotózást a kreatív fotózást (tetszőleges időpontban, de nem az esküvő napján!) az előkészületek fényképezését, a szertartás fotózását (polgári és templomi), a közös fotózást a családtagokkal, lakodalmat. A képek (540 db) digitális formában kerülnek retusálva, kiszintezve átadásra, továbbá két 20 oldalas 30 x 30 cm-es fotókönyvet is tartalmaz.

+ plusz egy grátisz kismama és baba fotózást 20 db-20 db fényképig. 2 db 50 x 40-es vászonkép egy általad választott fotóból és egy  a fényképekből összeállított zenés slideshow ha 2017 március 15-ig rendelsz!

Pécs belterületén ingyenes kiszállással, baranyai helyszíneken 10 000 ft-os kiszállási díjjal.

Szabadtéri: egyéni, gyermek, családi, illetve páros

(Pécs belterületén)

Mini: egy óra fotózás, 10 retusált kép digitális formában, nagy felbontásban átadva

Közepes: másfél óra fotózás, 25 retusált kép digitális formában, nagy felbontásban átadva

Nagy: két óra fotózás, 45 retusált kép digitális formában, nagy felbontásban átadva

Pécs belterületén kívüli helyszínen a megközelíthetőségtől függően kiszállási költség jelentkezhet!

Beltéri, stúdiós fotózások:

Mini: háromnegyed óra fotózás, 10 retusált kép digitális formában, nagy felbontásban átadva

Közepes: 1 óra 15 perc fotózás, 25 retusált kép digitális formában, nagy felbontásban átadva

Nagy: 2 óra fotózás, 45 retusált kép digitális formában, nagy felbontásban átadva


A stúdiós és a kültéri fotózások egyénileg ötvözhetők is!

További szolgáltatások:

Épület és lakásfotózás

 

Pécs belterületén ingyenes kiszállással!

 
Rendezvényfotózás

Az ár megállapodás kérdése, melyről bővebb felvilágosítást a 06 70 251 34 29-es telefonszámon kérhet!

Az árak forintban értendőek és az ÁFÁ-val terhelt összeget tartalmazzák!