Esküvői fotózás

Örülök, hogy ide találtatok! Úgy tartom, hogy nagyon megtisztelő feladat az esküvői fotósé, hiszen közös életetek egyik legcsodálatosabb napjának megörökítését bízzátok rá. Ezt a nagyfokú bizalmat pedig meg is kell szolgálni. Értem ezalatt a fotók magas minőségét és a tiszteletet a pár és hozzátartozói iránt. A tisztelet megmutatkozik abban, hogy én mint fotós az alkalomhoz illő öltözékben jelenek meg és nem farmerban, sportcipőben (sajnos manapság már egyre több az ilyen öltözetű “fotós” az esküvőkben). Megtisztellek azzal, hogy nem kérek pofátlanul húzós árat. Továbbá azzal is kifejezem irántatok a tiszteletet, hogy profi felszereléssel jelenek meg a kreatívfotózáson és a szertartásoknál. (Bárki, bármit is mond, egy iPhone-al vagy egy alap kis DSLR-el, pár ezer forintos optikákkal nem lehet szép beltéri fotókat lőni. Vagy zajos, vagy elmosódott lesz.)

Amit én biztosan kínálok Nektek:

  • az esküvő teljes körű fotózása kb. 500 átadott nagyfelbontású képpel elektronikus úton átadva. 
  • két, profi fényképezőgéppel megyek minden esküvőre, elkerülve annak az eshetőségét, hogy géphiba miatt probléma legyen! 
  • az esküvőt követően, egy héten belül átadok egy 40-50 db-os képválogatást, így nem kell heteket várni egy átfogó képcsomagra sem!

2020-tól esküvői videózásra is van lehetőség a fotózás mellett, melyet testvéremmel közösen készítünk! 

Minden esküvős páromnak javaslom a következőket, így Nektek is, hogy a lehető legjobb fényképek szülessenek:

  • Polgári szertartásnál sajnos gyakori, hogy egy olyan helyiségben tartják az esketést (polgármesteri hivatalok termei), ahol a háttérben a falon ott lóg egy tűzoltókészülék, valami félretett bútordarab, felhalmozott székek, asztalok, fogas – ezek esztétikailag nagyon sokat rontanak a fotókon. Ezért érdemes megkérni a technikust, hogy erre kis időre a terem olyan részére vigye ezeket, amik nem rontják a fotó hátterét. (Biztos talál olyan helyiséget, ahova lehet pakolni a rozzant székeket és addig a falról is leszedhető a virító piros tűzoltókészülék.)
  • Gyűrűhúzásnál: lassan húzzuk a gyűrűt és alulról fogjuk, hogy a kezünkkel ne takarjuk ki.
  • A szertartásnál ügyeljünk arra, hogy az asztalon ne legyenek méretes virágok, díszek, mert ezek kitakarhatnak Benneteket!
  • Szintén a szertartásoknál fontos, hogy a rokonok fotózhatnak, videózhatnak, de csak a helyükön tegyék! Ne használjanak vakut, telefonos LED-fényt, hiszen ha besétálnak a fotóba, vagy elém állnak, vakuznak azzal Nektek okozhatnak kellemetlenséget, mert lehet, hogy legszebb pillanatok megörökítése hiúsul meg egy jószándékú, de kissé túlbuzgó rokon miatt! Nem rosszból írom ezeket Nektek, csak azt akarom, hogy minél jobb fotók szülessenek! 🙂
  • Csokoreldobásnál mindenképpen az én okézásom kell, mert a forgatagban, ahogy a koszorúslányok sürgetik a menyasszonyt nem figyelik, hogy jelen van-e a fotós, így a kapkodás és a türelmetlenség miatt egy nagyon fontos pillanat megörökítése maradhat el. Itt is az a kérésem, hogy ne álljon elém senki, legyen nekem kellően elég hely, hogy be tudjam fogni a terepet a kamerával.
  • A lagzi részében: ugyan szépnek tűnik a lézerfény a bulizó közönségnek, de sajnos a fotókon nem mutat jól! Ezért ha lehet ezeket kerülje a DJ. Sokkal jobb, ha reflektorokat, stroboszkópot használ, azok nemhogy rontanának a fotón, de javíthatnak is rajta!

Minden esküvős párommal fotós szerződést kötök, ami tartalmazza a garanciavállalásokat és pontosan rögzítjük a feltételeket! 🙂

Ajánlatot kérni az info@sasvarijanos e-mail címen vagy a 06 30 336 43 49-es és a 06 70 251 34 29-es telefonszámon lehet. 🙂