Esküvői fotózás

Szerencsés vagyok, mert eddig 230 pár legcsodálatosabb pillanatainak voltam a szemlélője a Nagy Napjukon, kameráimon keresztül.

Nekem az a feladatom, hogy feltárjam az igényeiteket és egészen pontosan tisztában legyek azzal, mi az, amit szeretnétek. A fotózás és videózás mellett a gondoskodás is a munkám központi része, hogy megosszam veletek az esküvőszervezési tapasztalataimat, adjak a kezetekbe egy struktúrát, hogy ne legyen szervezési baki és ebből kifolyólag ne legyetek feszültek a Nagy Napotokon. Nagyon sokat számít a képanyagok hangulatán, hogy zökkenőmentes egy esküvő vagy nem! Jó előre, pontról-pontra átbeszéljük az esküvőtök napját, tanácsokat osztok meg veletek, hogy mire figyeljetek, és nemcsak a fényképezéssel, videózással kapcsolatban!

Szeretek alkotni, számomra nem egy dermesztő rutin egy újabb esküvő, hanem egy inspiráló közeg, ahol az a célom, hogy az alkotásommal Benneteket örvendeztesselek meg. Óriási lelki töltetet ad az, amikor átküldöm Nektek a képeket és lelkes mondatokban köszönitek meg!

Pontosan tudom, hogy minden egyes párnak személyre szabott megoldásra van szüksége, ezért is nagyon izgalmas feladat egy újabb esküvő, mert folyamatosan új ötleteket lehet megvalósítani!

Amit én biztosan kínálok Nektek:

  • az esküvő teljes körű fotózása kb. 500 átadott nagyfelbontású képpel elektronikus úton átadva. 
  • három, profi fényképezőgéppel megyek minden esküvőre, elkerülve annak az eshetőségét, hogy géphiba miatt probléma legyen! 
  • az esküvőt követően, 10 napon belül átadok egy 40-50 db-os képválogatást, így nem kell heteket várni egy átfogó képcsomagra sem!

2020-tól esküvői videózásra is van lehetőség a fotózás mellett, melyet testvéremmel közösen készítünk! 

Minden esküvős páromnak javaslom a következőket, így Nektek is, hogy a lehető legjobb fényképek szülessenek:

  • Polgári szertartásnál sajnos gyakori, hogy egy olyan helyiségben tartják az esketést (polgármesteri hivatalok termei), ahol a háttérben a falon ott lóg egy tűzoltókészülék, valami félretett bútordarab, felhalmozott székek, asztalok, fogas – ezek esztétikailag nagyon sokat rontanak a fotókon. Ezért érdemes megkérni a technikust, hogy erre kis időre a terem olyan részére vigye ezeket, amik nem rontják a fotó hátterét. (Biztos talál olyan helyiséget, ahova lehet pakolni a rozzant székeket és addig a falról is leszedhető a virító piros tűzoltókészülék.)
  • Gyűrűhúzásnál: lassan húzzuk a gyűrűt és alulról fogjuk, hogy a kezünkkel ne takarjuk ki.
  • A szertartásnál ügyeljünk arra, hogy az asztalon ne legyenek méretes virágok, díszek, mert ezek kitakarhatnak Benneteket!
  • Szintén a szertartásoknál fontos, hogy a rokonok fotózhatnak, videózhatnak, de csak a helyükön tegyék! Ne használjanak vakut, telefonos LED-fényt, hiszen ha besétálnak a fotóba, vagy elém állnak, vakuznak azzal Nektek okozhatnak kellemetlenséget, mert lehet, hogy legszebb pillanatok megörökítése hiúsul meg egy jószándékú, de kissé túlbuzgó rokon miatt! Nem rosszból írom ezeket Nektek, csak azt akarom, hogy minél jobb fotók szülessenek! 🙂
  • Csokoreldobásnál mindenképpen az én okézásom kell, mert a forgatagban, ahogy a koszorúslányok sürgetik a menyasszonyt nem figyelik, hogy jelen van-e a fotós, így a kapkodás és a türelmetlenség miatt egy nagyon fontos pillanat megörökítése maradhat el. Itt is az a kérésem, hogy ne álljon elém senki, legyen nekem kellően elég hely, hogy be tudjam fogni a terepet a kamerával.

Minden esküvős párommal fotós szerződést kötök, ami tartalmazza a garanciavállalásokat és pontosan rögzítjük a feltételeket! 🙂

Ajánlatot kérni az info@sasvarijanos e-mail címen vagy a 06 30 336 43 49-es és a 06 70 251 34 29-es telefonszámon lehet. 🙂