Amikor úgy határoztok, hogy összeházasodtok, akkor sok felelősségteljes döntést kell hoznotok. Kezdve a közös lakás megvásárlásától, az esküvő megszervezésig, aminek nagy költségei vannak. Ha jól döntötök, akkor egy csomó bosszúságtól és pluszköltségtől óvhatjátok meg magatokat. 

Amit én kínálok Nektek:

-15 év tapasztalatom és hivatalos, államilag elismert fotográfus végzettségem van. 8 évig a Pécsi Tudományegyetemen oktattam médiagyakorlatot és videókészítést, vágást. 
-Fontosnak tartom, hogy jóval az esküvőtök előtt személyesen is találkozzak Veletek és pontosan átbeszéljük a részleteket, hiszen nagyon kis apróságok is fontosak lehetnek egy esküvői fotózásnál! 
-Javaslom, hogy készítsünk jegyesfotókat is! Így lehetőségünk van arra, hogy még jobban összeszokjunk, egymásra tudjunk hangolódni. Fontos, bizalmi kérdés az esküvő! 
-2 fényképezőgéppel megyek minden egyes esküvőre fotózni, ezáltal kizárva azt a hibalehetőséget, hogy géphiba miatt meghiúsuljon a csodás nap rögzítése.
-Az alkalomhoz illő öltözékben tisztellek meg Benneteket az esküvőtökön.
-Minden egyes esküvő alkalmával sok ezer képet készítek, amiből kb. olyan 500 darabot adok át nagy felbontásban, jpg formátumban, amit szabadon bármikor le is tudnak tölteni egy online háttértárról! Minden egyes ilyen fotót kidolgozok, nem csak úgy “ahogy esik úgy puffan” módon eszetlenül átküldöm. (Sajnos az is “divat” lett, hogy sok “fotós” DVD-n nyújtja át a fotókat olyan formátumban, amit nem lehet számítógépre menteni, előhívatni – nos ez nálam biztos, hogy nem így van!)
-Már az esküvőt követő 1-2 napon belül egy 50-60 képből álló válogatást a rendelkezésükre bocsátok!
-Természetesen akkor is szíves rendelkezésetekre állok, ha nem azt a klasszikus nagy lagzival egybekötött esküvőt terveztek! Így ha csak a szertartásokra és a közös fotózásokra szeretnétek fotós szolgáltatásaimat igénybe venni, akkor is megkereshettek bátran és megegyezünk egy korrekt árban! 

Az alábbi mezőket kitöltve kérhetsz egyedi ajánlatot, időpontot fotózásra:

(Ha nem szereted ezt az üzenetküldési módszert, akkor írj közvetlenül az info@sasvarijanos.hu e-mail címre! 🙂 ) 

Az alábbi űrlapon az e-mail címed és a neved mindenképpen add meg! A gyors válasz érdekében pedig célszerű az összes információt megadnod!